Ontspannende massages

Ayurvedische massageAyurvedische massage

Ayurvedische massage richt zich tot de hele persoon, zowel lichaam als geest worden verlicht. Er wordt altijd gebruik gemaakt van kruidige en geneeskrachtige oliën. Die doen de huid eer aan en zorgen ook voor innerlijk evenwicht.

Ayurveda = kunst of wetenschap van het leven. Ayus = leven  Veda = kunst wetenschap
De ayurvedische massage is een unieke massage van Indische afkomst en al meer dan 5000 jaar oud .
Deze maakt de energiebanen vrij en zorgt voor totale psychische ontspanning en werkt zowel op het mentale als op het lichamelijke.

 

polynesia kruiden massagePolynesia massage

Heeft u stress, vermoeidheid, neerslachtigheid ... U wil eraan ontsnappen en verwent worden ?

Welkom dan in een paradijs op aarde : Polynesië !

De Polynesische massage helpt om de energiestroom te herstellen. Door een langzame en krachtige massage met de monoï-olie, in combinatie met de zandstempels worden de spierendiepgaand gemasseerd. Door de rustgevende geur wordt uw geest bevrijdt van alle spanningen.

Tibet massage

Tibet's heilzame eigenschappen zijn ingesloten in de bundels die, Himalaya stenen en Dode Zee zouten bevatten, en welke voorzichtig aangebracht worden op het lichaam met een warme stroom van geurende, zoete amandelolie. De reinigende eigenschap van zout, samen met de magnetische warmte van de oude stenen bevorderen een spanningsverminderende en reinigende werking door de lymfecirculatie te verbeteren.

Bamboo massagesBamboo massage

De bamboo massage vermindert spanningen en stimuleert de zintuigen. Ze hermormt het silhouette door de stretchings die op het lichaam toegepast worden. Deze behandeling heeft een zeer ontspannend effect en is geschikt voor zowel vrouwen (in geval van cellulitis) als voor mannen (in het bijzonder sporters).

 

Thalgo Hotstone massageHot-Stone massage

Deze massage gebeurt met vulkanische stenen en bezorgd u een ongeëvenaard gevoel van ontspanning.